Új Dacia Sandero Stepway

A robusztus és sokoldalú crossover

Az utastér kényelme

Kiváló utazási élmény, sokféle
használathoz

san-step-1.webp

Moduláris tetőrudak

Tegnap egy biciklit kellett szállítania, ma viszont már egy tetőcsomagtartóra van szükség? A moduláris tetőrudakkal helyet takaríthat meg, mivel keresztirányú tetőrudakká alakíthatók, így a szállítandó tárgyakat azonnal be is pakolhatja. Okos megoldás!

san-step-2.webp

Variálható csomagtér

Teli csomagtérrel kell utaznia? A ledönthető hátsó üléssor még nagyobb teret biztosít.

san-step-3.webp

Emelt hasmagasság

Az emelt hasmagasságnak köszönhetően az Új Sandero Stepway volánja mögött többféle útnak is nekivághat.

Multimédia

Modern technológia

san-step-4.webp

Media Nav**

A vezeték nélküli okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.

** Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

san-step-5.webp

Media Display**

Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa.

san-step-6.webp

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

*A 2022-es árak 2023.03.01. és 2023.03.31. között megrendelt, meghatározott Sandero Stepway gépjárművekre érvényesek, visszavonásig. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a márkakereskedésekben!

Márkáink